Välillä sitä haluaa tehdä muutakin, kuin sitä perinteistä vispipuuroa...

APRIKOOSI-VISPIPUURO

515573.jpg

100 g kuivattuja aprikooseja
1 l vettä
0,5 dl sokeria
0,5 tl suolaa
1,5 dl mannasuurimoita

- leikkaa aprikoosit saksilla suikaleiksi
- laita kattilaan vesi aprikoosisuikaleet, sokeri ja suola (itsellani meni vettä n. 1,5 l)
- keitä n. 15 min
- lisää mannasuurimot hyvin sekoittaen ja anna kiehua vielä n. 10 min
- anna jäähtyä, ja vatkaa kuohkeaksi

edit:

Whipped apricot-wheat-semolina porridge

100 g dried apricots
1 litre water
0,5 decilitre sugar
0,5 taespoon salt
1,5 decilitres wheat semolina

- cut the apricots into slices with scissors
- boil the apricotslices, sugar and salt for about 15 minutes
- whip in the semolina and let boil for 10 minutes
- let the porridge cool down and whip it fluffy
- serve cold with milk
- you can make this from fresh or frozen fruits and berries, traditionally it's made from lingonberries