Edelleen on oma bolero vaiheessa, yksi hiha melkein valmis, toinen vielä puuttuu... Pientä säätöä se ohje vaati, kun meikäläisellä on orankikädet... Ei se 46cm hihassa riitä mihinkään, tällä hetkellä pituutta on 57cm, viimeinen lisäys sekä kavennukset vielä tekemättä... Saas nähdä tuleeko liian pitkät... :)

Mun blogista taitaakin löytyä melkeen kaikki noista inhokki-jutuista, joita eräässä blogissa lueteltiin... Yhdyssanat... Lauseiden aloitus pienellä... Nää mun pisteet lauseiden lopussa... Ja sitä bling-blingiäkin löytyy välillä... No mutta jos tämä jotkuta häiritsee, niin voi siirtyä toiseen blogiin... En halua olla ylimielinen, mutta omaksi ilokseni tätä blogia kirjoittelen, enkä ala muuttamaan tyyliäni muiden takia... Niin juu ja täällä onkin sitten kaikenlaista sekaisin, ruoat ja käsityöt sulassa sovussa, sekä englantiakin vielä, kun olen Project Spctrum 2.0:ssa mukana... Annetaan kaikkien kukkien kukkia, jookosta...? Pistetään vielä väriä tekstiin... ;)

Leivontaankin tulossa uutta, tuli tilaus toukokuun alulle, Tomi Traktoria pyydettiin, ja jos tilaajalle sopii, olen kokeilemassa ensimmäistä kertaa kuvan maalaamista kakkuun... Ja meidän rakkaille ipanoillekin pitää leipoa kakut... Kaikki kun ovat huhtikuisia, niin synttärit vietetään kerralla, 29pvä... Roosalle 6v suklaakakku Ruususella, Niilolle 1v unilelukakku... Niin ja Riku ei oo vielä mitään puhunutkaan, saas nähdä... Viimevuotiset  oli tällaiset...

75858.jpg

Rikun Tare- hyydykekakku

75860.jpg

Roosan Prinsessa/barbikakku

Loppuun vielä...


Have a Nice Day Bear