Vietiin se sitten samalla äidille, kun kerran kylään mentiin...
Pienestä kakusta riitti hyvin 7 aikuiselle ja 2 lapselle...
Pohja:
pakkasesta kääretorttupohjaa
Täyte:
1 prk flora vispiä
1 prk danone vaniljajugurttia
~1 dl vaniljakreemijauhetta
1 pss valkoista minut block:ia
~2 tl liivatejauhetta
Päällä
pakastemansikoita
tomusokeria
1 tl liivatejauhetta
(tarvitsee ehkä jopa 2 tl)
marsipaanikukkia
- 18cm vuokaan pohjalle kääretorttupohjaa
- vatkaa flora, lisää joukkoon jugurtti ja kreemijauhe
- sulata suklaa, lisää täytteeseen (kannattaa käyttää muuta valkosuklaata, koska tämä vetää rakeiseksi, mutta ei vaikuta makuun)
- sekoita liivatejauhe tilkkaan kiehuvaa vettä ja lisää täytteeseen
- kaada täyte vuokaan
- soseuta kohmeiset mansikat tomusokerin kanssa ja lisää joukkoon veteen sekoitettu liivate
- kaada vuokaan täytteen päälle
- anna jähmettyä useamman tunnin tai yön yli
- koristele esim marsipaanikukilla
tältä näyttää kakku, joka on saanut jähmettyä vain 2 tuntia
(ja päälisessä on liian vähän liivatetta)
Maku oli kuitenkin todella hyvä.
Kommentit