RUSKEAKASTIKE
(1 sipuli)
margariinia
vehnäjauhoja
vettä
lihaliemikuutio
pippuria
ketsuppia
- ruskista sipuli (kuutioina tai renkaina) ja siirrä lautaselle,
ellet halua sitä kastikkeen joukkoon
- lisää hiukan margariinia (anna ruskistua hieman)
- lisää vehnäjauhot pannulle, sekoita kunnolla ja anna ruskistua hiljalleen, mutta älä missään nimessä polta jauhoja
- kun jauhot ovat ruskistuneet suunnilleen näin,
voit lisätä vettä sekoittaen kastiketta koko ajan
- lisää liemikuutio, sekä pippuri, ja halutessasi ketsuppia,
itse laitan myös hiukan sinappia
- anna kiehua n. 10-15 min
- tässä lopputulos... hyvä väri, kun malttaa antaa jauhojen ruskistua...
(vaaleat pilkut ovat sinappia, en sekoittanut tarpeeksi)
Tarjosin kastikkeen perunoiden, ryynimakkaroiden ja paistetun sipulin kanssa
Kommentit